DUSA Limo heet vanaf nu Crystal Limousine Service. Nog méér luxe limousines!

Scherpste prijs? Bel direct! 020 - 244 03 10
Crystallimo
Scherpste prijs? Bel direct! 020 - 244 03 10

Luxe limousine huren

Limousine huren met privé chauffeur & gratis champagne

Limo huren voor VIP vervoer t/m 16 personen

Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest, bruiloft, jubileum of een bijzonder avondje uit en wilt u in stijl aankomen op locatie? Dan huurt u natuurlijk een limousine met galante en deskundige privéchauffeur bij Crystal Limousine Service. Wij verhuren sinds 1988 de meest luxe party limousines en rijden door heel Nederland en daarbuiten. Met een eigen wagenpark met limousines in de nieuwste en grootste uitvoeringen, met ruimte tot en met 16 personen. 

Wat is úw favoriete limousine?

Bij ons bent u gegarandeerd van vervoer in VIP-stijl en daar mag champagne natuurlijk niet bij ontbreken. Bekijk hieronder het aanbod limousines en laat ons weten in welke limousine onze chauffeur u binnenkort mag rondrijden! Staat uw geliefde voertuig niet in het overzicht? Geen probleem, wij kunnen vanwege onze nauwe samenwerking met diverse importeurs en exclusieve autobedrijven meestal uw wens invullen. 

Offerte aanvragen

De meest luxe limo's van Nederland!

Direct contact

De meest luxe limousine huren voor u en uw vrienden. Limo huren inclusief privéchauffeur en champagne in heel Nederland en daarbuiten! Bel: 020 - 244 03 10

Offerte

Vraag het aan Crystal Limousine Service