DUSA Limo heet vanaf nu Crystal Limousine Service. Nog méér luxe limousines!

Scherpste prijs? Bel direct! 020 - 244 03 10
Crystallimo
Scherpste prijs? Bel direct! 020 - 244 03 10

Over Crystal Limousine Service

Limousine verhuur in Amsterdam sinds 1988

Exclusieve limousines, tot in de puntjes verzorgd

  • Limousine verhuur sinds 1988
  • Ook voor het huren van luxe auto’s
  • Galante & professionele privéchauffeurs
  • VIP-vervoer tot 200 personen
  • Excellente service met eigen wagenpark
  • Door heel Nederland en daarbuiten
  • Stijlvol welkom met champagne

Offerte aanvragen

Verhuur van exclusieve limousines

Crystal Limousine Service (voorheen bekend als DUSA Limousine Service) is gevestigd in Amsterdam en brengt sinds 1988 ongekende service en exclusiviteit naar Nederland. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van luxe limousines. Altijd inclusief een galante en deskundige privéchauffeur en champagne.

Luxe vervoer voor iedere gelegenheid

Of u nu een luxe limousine als vervoer naar een feestje of zakelijk event, bij ons kunt u onze diensten en voertuigen inhuren voor elke gelegenheid. Van VIP personenvervoer tot een trouwauto en van vervoer naar een examenfeest tot een bestickerde limo voor promotionele activiteiten.

Vervoer van groepen tot 200 personen

Vanwege onze ruime ervaring in het vervoeren van grote groepen, met name voor internationale A-brands, zijn wij uw geschikte partner voor de logistiek tijdens uw evenement. Groepen tot 200 personen vervoeren wij met eigen wagenpark en middelen, zo hebben wij limousines die ruimte bieden voor 16 personen.

Car Casting

Doordat ons bedrijf is voortgekomen uit Car Casting hebben onze medewerkers ruime kennis en ervaring opgedaan op filmsets en in opnamestudio's. Hierdoor kunnen allerlei soorten voertuigen onder professionele begeleiding worden ingezet als decor voor een fotoshoot of als ondersteuning bij het maken van videoclips. Ook voor het leveren van voertuigen ten behoeve van filmlocaties kunt u bij ons terecht.

Deskundige privéchauffeurs

Al onze chauffeurs hebben een afgeronde CCV-D1 opleiding. Bij deze opleiding als directiechauffeur zijn zij naast het correct en comfortabel besturen van limousines onder andere getraind in topografie, serviceverlening, beveiliging en regelgeving. Onze chauffeurs zijn zeer betrokken bij hun werk en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Eigen wagenpark

Ons unieke vaste wagenpark bestaat uit luxe limousines, welke dag en nacht voor u gereed staan. Daarnaast kunnen wij, vanwege onze nauwe samenwerking met diverse importeurs en exclusieve autobedrijven, in de meeste gevallen al uw andere wensen qua voertuigen ook invullen. Wij maken gebruik van voertuigen met een lage kilometrage, welke in een optimale staat van onderhoud verkeren. Uiteraard worden de voertuigen voor iedere inzet gereinigd en geïnspecteerd door onze medewerkers.

Offerte aanvragen

De meest luxe limo's van Nederland!

Direct contact

De meest luxe limousine huren voor u en uw vrienden. Limo huren inclusief privéchauffeur en champagne in heel Nederland en daarbuiten! Bel: 020 - 244 03 10

Offerte

Vraag het aan Crystal Limousine Service